Kurs za kozmetičara

KURS ZA ZANIMANJE KOZMETIČAR

Kurs-obuka ima za cilj stručno osposobljavanje za zanimanje kozmetičar (nega lica i tela) kroz programe anatomije, fizikalne medicine, dermatologije, kozmetologije, organizacije rada i zaštite na radu. Obuka traje 3 meseca sa ukupnim fondom od 60 časova, grupna i individualna nastava.

Predmeti: osnovi struke, tehnologija zanimanja, građa i funkcija kože, praksa.

Sertifikacija – dobijanje diploma

Nakon realizovanog nastavnog plana i završene obuke polaznici polažu završne ispite. Polaznicima koji su položili završni ispit izdaju se uverenja i sertifikati za obavljanje delatnosti za koje su se obučavali, a koje uz opšte i posebne uslove po Zakonu o privrednim društvima mogu obavljati samostalno i na način predviđen posebnim zakonom za pojedine delatnosti utvrđene Zakonom o klasifikaciji delatnosti i o registru jedinica razvrstavanja.

Polaganje za sertifikat

Ukoliko potencijalni kandidati rade na određenim poslovima, a ne poseduju odgovarajuća znanja ili sertifikate, Academia Educativa može organizovati proveru znanja programa stručnog osposobljavanja pred odgovarajućom ispitnom komisijom, a uz potvrdu da radnik već radi na tim poslovima najmanje tri meseca. Nakon položenih ispita izdaje se sertifikat da je polaznik osposobljen za samostalno obavljanje delatnosti u struci i zanimanju.

PRIMA KOZMETIKA


PRIMA kozmetika jedan je od idera u oblasti preparata za negu kose, kože i noktiju za profesionalnu upotrebu. Osnovana 1987. godine kao porodična firma "Prima kozmetika" je tokom proteklih godina izgradila svoju reputaciju razvivši preko 300 preparata koji su prepoznatljivi po svom izuzetnom i konstantnom kvalitetu.

Svojim proizvodima "Prima kozmetika" snabdeva kozmetičke i frizerske salone, SPA & wellness centre, banjska lečilišta, dermatološke ordinacije, centre za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju na području Srbije i regiona. Misija osnivača PRIMA kozmetike je da svojim poslovnim partnerima pruži poverenje i sigurnost kroz proizvode vrhunskog kvaliteta, savremene tehnologije i modernog dizajna.

Zahvaljujući bogatom iskustvu u oblasti nege kože i noktiju, inovativnom duhu i kreativnom pristupu najnovijim trendovima, proizvodi "Prima kozmetike" u potpunosti ispunjavaju predviđene ciljeve.

PARTNER


Prima kozmetika

KONTAKT EMAIL

kultura@academiaeducativa.org