Kurs za sminkera

NANO THIN EYEBROWS - TATTOO

Permanentni make up mašinicom tehnika kojom polaznici iscrtavaju tanke linije obrva. Ova tehnika je iz oblasti trajne šminke, a daje najprirodniji izgled obrvi klijenta. NANO THIN EYEBROVS pomaže klijentu da dobije željeni oblik obrve, da prekrije nedostatke i popuni delove obrve na kojima su nestale dlačice.

Obuka ima za cilj osposobljavanje polaznika da samostalno, kvalitetno i stručno obavljaju poslove u sklopu zanimanja: samostalno obavljanje estetskog i medicinskog tretmana permanent make up, nega kože, uz primenu adekvatnih preparata i procedura, standarde sterilizacije, upoznavanjem sa aparatom za tattoo, iscrtavanje oblika obrva,zlatni presek.

Vreme trajanja obuke: Fond 7 školskih časova, vreme trajanja obuke 1 dan.

NAPOMENA: polaznik sam obezbeđuje modela.

JAPANSKO ISCRTAVANJE OBRVA

Ovo je najpopularnija ručna tehnika iscrtavanja obrva. Tehnika se izvodi sa malim nožićem, koji se sastoji od gusto sastavljenih iglica, zarezuje se plitko u epidermalnom sloju kože pa samim tim spada u polutrajnu šminku. Ova ručna tehnika stvara vrlo prirodan izgled obrva.

Microblejding ili japansko iscrtavanje obrva može ulepšati život vašim klijentima. Sa ovom metodom možete dodati dlačice kod svih klijenata bilo da su žene ili muškarci. Princip rada je da uokvirite lep izgled obrva koje radite na osnovu iscrtavanja i oblika lica vašeg klijenta.

Ovom metodom klijenti će preskočiti svakodnevno iscrtavanje obrva. Retke, svetle, loše počupane obrve ili jednostavno nesavršene obrve, biće prošlost. Lice izgleda mlađe i vedrije pošto su obrve prilagođene vašem licu u potpunosti.

Obuka traje 2 dana po 6 školskih časova.

1 dan obuke: teorija histologije kože, tehnika rada, pigmenti, rad na linoleumu.

2 dan obuke: zlatni presek i iscrtavanje dlačica ma modelu.

KURS ZA ZANIMANJE ŠMINKER

Početni program obuhvata stručno osposobljavanje za primenu metoda i tehnika šminkanja od pripreme, nege, primene preparata i procedura šminkanja do kreiranja, stilizovanja i aplikovanja profesionalne i korektivne šminke. Obuka za osnovni nivo traje 1,5 mesec sa ukupnim fondom od 24 časa.

Predmeti: osnovi struke, tehnologija zanimanja, građa i funkcija kože, praksa.

Viši program obuhvata tehniku za scenski nastup, televiziju, fotografiju, šminku sa specijalnim efektima itd. Obuka traje 1,5 mesec sa ukupnim fondom od 20 časova.

Predmeti: osnovi struke, tehnologija zanimanja, građja i funkcija kože, praksa.

Sertifikacija – dobijanje diploma

Nakon realizovanog nastavnog plana i završene obuke polaznici polažu završne ispite. Polaznicima koji su položili završni ispit izdaju se uverenja i sertifikati za obavljanje delatnosti za koje su se obučavali, a koje uz opšte i posebne uslove po Zakonu o privrednim društvima mogu obavljati samostalno i na način predviđen posebnim zakonom za pojedine delatnosti utvrđene Zakonom o klasifikaciji delatnosti i o registru jedinica razvrstavanja.

Polaganje za sertifikat

Ukoliko potencijalni kandidati rade na određenim poslovima, a ne poseduju odgovarajuća znanja ili sertifikate, Academia Educativa može organizovati proveru znanja programa stručnog osposobljavanja pred odgovarajućom ispitnom komisijom, a uz potvrdu da radnik već radi na tim poslovima najmanje tri meseca. Nakon položenih ispita izdaje se sertifikat da je polaznik osposobljen za samostalno obavljanje delatnosti u struci i zanimanju.

GOLDEN ROSE


Golden Rose

GOLDEN ROSE jedan je od najvažnijih brendova u kozmetičkom sektoru, koji insistira na visokom kvalitetu i razumnim cenama od svog osnivanja 1983. godine. Sa svojih trideset godina iskustva, kompanija Golden Rose proizvodi širok asortiman dekorativne kozmetike poput kremastih podloga, kompaktnih rumenila, senki za oči, maskara, karmina, sjajeva za usne i lakova za nokte.

Golden Rose kozmetika proizvodi se u integrisanim proizvodnim objektima u Istanbulu pomoću najnovije visoke tehnologije i s modernim pristupom procesu proizvodnje pod higijenskim uslovima u skladu sa ISO 9001:2008 sistemom upravljanja kvalitetom i ISO 22716:2007 Cosmetic-GMP (kozmetika s dobrom proizvođačkom praksom).

Golden Rose unapređuje studije istraživanja i razvoja uz pomoć svog specijalizovanog i iskusnog tima, a testiranja se obavljaju u skladu sa smernicama Evropske unije u akreditovanim laboratorijama pre nego što se proizvodi predstave potrošačima. Svaki proizvod ima izveštaj o bezbednosti korišćenja. Golden Rose nastavlja svoje putovanje kroz svet lepote usmeren na kvalitet i neprestano se razvijajući potpomognut tridesetogodišnjim iskustvom.

PARTNER


Golden Rose Logo

KONTAKT EMAIL

kultura@academiaeducativa.org